CoCo

What you see isnt always what you get!

Vilken sommar...

Kategori:

...vart tog dessa 7 månaderna vägen? Det känns inte längesedan jag packade mina väskor för att åka till england. Och nu sitter jag här på kiel färjan och har sisådär 1,5 timma kvar tills vi anländer i gbg. Många tårar blev det när de var dax att rulla ut från gården i coventry! 
Blir ju lite svårt att summera allt jag vart med om men tyvärr så börja ju min trip över med att arons no#1 ponny chaz fick galoppera vidare till dom evigt grön ängarna pga skada. 




När de sedan var dax för tävlingarna att dra igång så börja jag med att gästrida för hampshire med blandat resultat innan det var dax att börja rida med monmouth. Och det är ingen överdrift när jag säger att denna tävlingssäsongen har vart så fantastiskt rolig. Vart mer taggad för tävlingar än jag vart på väldigt väldigt länge. 

Sedan bar det av till royal welsh för att tävla med svenska laget (med lite franskt å engelskt tillskott). Royal welsh är lite av wales svar till scandinavium - fast annorlunda! Vet inte riktigt hur man ska beskriva det för den icke i satta! Typ - ta massa kreatur, lite traktorer och flygande motorcyklister, lägg sedan till lite hästuppvisningar och massa publik så har vi vad man kan kalla royal welsh show. 
(Detta var en träningstävling innan showen börja - därav frånvaron av folk)


Väl hemma från royal welsh så var en liten babygås född...


När babygås blev äldre så antog han en form av djävul i gåsförklädnad och slutade sina dagar på middagstallriken! 

Tillbaka till tävlingarna så åkte vi till tävlingen med namnet "cock of the north" - va tänkte dom där undrar jag?! Vi hade ett fantatiskt lag och vi slutade 2a och blev vad man i england kallar reserve champions (låter bättre än andra plats) 

In emellan allt tävlande har det även hunnits med en trip till frankrike, min mamsing och mormor har vart på besök, valpar föddes och valpar såldes, det blev en liten visit till polisstationen för att agera vittne, det komma babykossor och som pricken över i har det även blivit en och annan drink i gott sällskap.


Och nu sitter jag här... Denna sommarens äventyr är snart slut och det är dax att komma tillbaka till vardagen med alldeles för tidiga mornar och alldles för lite party.
Men först ut (när jag hunnit tvätta mina ridkläder) så är det lag sm - redan till helgen faktiskt, så det är bara att ladda om tävlingsbatteriern och be lite till vädergudarna.

Tror de va allt för nu
- peeeace!