CoCo

What you see isnt always what you get!

Vart är snön?

Kategori: Allmänt

Går här å väntar å väntar å väntar på att det skall komma snö. Hade lite förhoppningar där ett tag då det allt var några minus grader å det började komma lite snö. Men ack, sen gick mina förhoppningar i kras när det blev plusgrader igen. Det suger! Kan det inte bli en ordentlig jul med maasssa snö som inte slaskar bort med en gång. Blir så ledsen.

Annars...jobba på Bowlers i mån och på lördag - skall bli nice. Förra gången fick ja stå i baren å grejer, det var nice :)

Min pappi å Banane, Gunilla, Fettika å Kenta åkte ju till Thailand i förr går - å här sitter jag! Sen åker min mammut till Florida på juldagen. Å då sitter jag fortfarande kvar i Sverige, men allvarligt talat - jag vill verkligen inte åka iväg så långt för lite sol... är ju inte värt att sitta 13 timmar på ett flyg med trångt benutrymme å sen ändå längta hem efter sisådär 5 dagar då jag tycker det är oändligt tråkigt att bara ligga å sola å bada dagarna i ända. Är jag knäpp när jag säger så?
För det är verkligen så jag tycker... en vecka på Mallis eller Gran Canaria, det kan ja allt klara av men ändå till typ andra sidan jorden - tack, men nej tack!

Tränade en stund på min kuse idag! Han var kungen, han är alltid mycket mer laddad när man är bara 1 eller 2 st i manegen....dum ponny!
Men han är grym, Scandinavium - Here we come :)

Sen så har nu Jossan fått "tillåtelse" att köpa Davsen, då blev jag å Davsen jätte glada :)
Då får han bo kvar här med sina kompisar oxå å det älskar han...

Annars, orkar inte skriva mera nu....

Tjingeling Badring

Upphop, toolbox