CoCo

What you see isnt always what you get!

En regnig dag och en traumatisk upplevelse!

Kategori: Allmänt

Japp, har numera fatt uppleva vad alla kallar typiskt daligt "engelskt vader", suck! Har regnat konstant i massa timmar nu a sa skall det tydligen fortsatta hela veckan. Jag alskar det verkligen inte. Och definitivt inte om vi skall behova tavla i det har skitvadret i helgen. Typiskt!
Har i af fatt ihop ett lag...spannande spannande. Vet inte vem det ar som ar varan 4:e ryttare. Sa det blir nastan som ett kinderagg att komma till tavlingsplatsen - en overraskning helt enkelt, haha!
Annars hander det inte sa mycket skoj, vm:et narmar sig med stormsteg. Kan inte fatta att jag snart vart har i 2 manader, bara typ 3 manader tills jag skall aka hem ju :( Vill inte det! Vill stanna har for alltid. Saknar dock mina sma kissekatter dar hemma i Sverige.
Pa mandag skall Dandy fa nya skor, det innebar - snyggingvarning! haha! Han som skall sko Dandy ar ju varldens eyecandy, det kan Annie intyga med visst.

For ovrigt, har vart varldens degardag idag, har legat a kollat pa Mamma Mia filmen a den ar ju sa bra. Skall snart ta och baka nagra muffins tankte jag - vuxen poang pa det. Maste saga att jag samlat en rackarns massa vuxenpoang under tiden jag har vart har. Har ju vart lugn a sansad som en filbunke. inte gjort ett endaste hyss. Men det kommer nog det med...haha!

Har inte en enda ledig helg t.o.m 3 oktober, tavlingar varje helg. Har borjat leta a ragga efter en parkompis till World Pairs. Skall rida Yorkshire Pairs a Scottish Pairs med Euan helgerna darinnan, skall bli nice.

Vet inte mycket mer vad jag skall skriva. Har hittat en man jag skall gifta mig med, han vet inte om det an bara. haha!

***********************


Fortsattning onsdag.....

Gor en liten fortsattning denna onsdagkvall da jag inte har nagot att gora. Har precis haft besok ifran Janeys kusin, den ar bara nagra ar....vet inte riktigt vilken alder den kan vara. Men den kan prata iaf.
Inte nog med att ungen inte kan sitta still! Den tuggar med oppen mun a springer runt som en yr hona. Ni som vet hur mycket jag alskar barn forstar mitt problem med det har! Inte nog med att jag var tvungen att sitta a se nar barnet at, nar dom skulle ga ville ungen ha en kram a en puss... Jag har sa fruktansvart svart for barn sa jag holl pa att trilla ihop. Jag tycker verkligen barn ar ackliga och skulle nog kunna saga att jag har en fet barnfobi. Detta var alltsa en mycket traumatisk upplevelse for mig och jag aterhamtar mig nog inte i forsta taget, haha!
Man borde satta barn i bur, haha....va hemsk jag e nu. Men jag tycker det ar fruktansvart fruktansvart ackligt med barn. Speciellt nar dom har mat runt hela munnen, har smutsiga klader och ar alldeles for nara mig.
En liten slutsats av detta - jag kommer aldrig att skaffa barn. Narmast ett barn jag kommer att komma ar mina katter.

Annars, fick bakat mina muffins och maste saga att dom blev valdigt goda. Jordgubbsmuffins och chokladmuffins. Dom blev sa fina sa jag skulle nog kunnat salja dom till hogstbjudande, haha! Speciellt med tankte pa hur mina muffins blev sist nar jag bakade - platta som pannkakor sa man skulle kunnat missta dom for plattar!

Nu har jag inget mer pa hjartat for den har gangen sa tjing tjong!

EYECANDY! - dandys hovslagare :P