CoCo

What you see isnt always what you get!

sjuk sjuk sjuk

Kategori: Allmänt

Fortfarande sjuk, blir helt galen på detta! Överväger att trotsa min influensa och ändå vara med och träna ikväll, får se hur det blir med den saken! Jag har såååå fruktansvärt tråkigt nu, har sovit så mycket så jag kan inte ens somna längre, känner mig som en duracell kanin! sitter här och väntar på att nåt skall hända...haha! det mest spännande jag fått uppleva dessa 4 dagarna som jag legat pall i influensa är...hmm kan inte ens komma på något! Jo förresten, haha, det var när jag fick hat mess från min kusse att min kuse försökte döda henne genom att hoppa ner i alla dikena när dom var ute och red, tror hon älskar min ponny! haha!

Har vart duktig nu iaf och lagt upp den sista julsaken på vinden...haha, det var ju på tiden kanske! Annars kan man ju se det som att jag var tidig att förbereda för nästa jul :)

Men som jag tidigare nämnt i denna blogg så är det snart dax för ....... håll i hatten nu - SCANDINAVIUM, GÖTEBORG HORSE SHOW!

Om exakt en vecka står vi nog nere på parkerinsplatsen vid valhalla och skall veterinärbesikta våra kusar i väntan på att få gå in och rida :) WHOOOPIE!
Sista träningen på lördag och allt.....

Håller fane me tummarna nu att kläderna dyker upp nu bara :O

men men, orkar itne skriva mera nu!

Tjingeling badring
Träning på Dandy