CoCo

What you see isnt always what you get!

Tankar snurrar...

Kategori:

...så var jag där igen... jag kommer nu att gnälla lite över det där gamla vanliga - Fy satan i gatan vad jag saknar England! Vad gör jag i det här ruttna landet egentligen? För tillfället så måste jag påstå att England känns mer hemma än här och jag saknar de så tokigt mycket!
Suckelisuck!!!
 
Det händer inte så mycket annars för tillfället...rider lite häst och mockar lite hästbaj..det är hur min vardag ser ut. Inte så himla lattjo direkt! Överväger att göra mig känd för nånting så att jag kan sitta hemma å tjäna pengar bara utav att sitta och skriva statusar på facebook. Det hade vart nåt. Måste bara komma på något att bli känd för först.
Det vet ju ack så nära att ja kom med i Bonde söker fru! Tror jag hade blivit en skandalbonde som prytt den ena löpsedeln efter den andra. "Bonde Cicci faceplantar på avenyn efter att ha skakat rumpa på Excet" - japp jag ser det framför mig!
 
Varför skall livet vara så satans jobbigt...kunde man inte bara få förbestämma vad som skall hända och ske i livet...vad för människor man ska möta och vilka man ska undvika! Det hade vart så mycket lättare.
 
Måste gnälla lite över Paradise Hotel med.... FY FÖR SMAIL OCH YLVA....och Saga skall vi inte ens prata om!! ut ut ut!
 
Färdig gnällt för idag!
Peace!