CoCo

What you see isnt always what you get!

Så var tiden snart kommen...

Kategori:

...att packa sina många väskor med nyinförsskaffade kläder och skor (speciellt skor då jag har med mig sisådär 30 nya par hem). Det är som gud visste att jag skulle komma just hit till Coventry och planterade världens bästa skobutik här. True story!
Och med mig tillbaka i transporten så kommer jag att ha med mig en fux istället för en grå ponny. Så det kan bli. Cherry har numera fått byta adress och bor hos Emilla och jag önskar henne all lycka till med finaste Cherry! Och med mig tillbaka kommer biffen Rosie. Ska bli grymt skoj och är enormt taggad att börja tävla på henne. Först ut blir (förhoppningsvis) lag sm. Tagga tagga tagga!
 
Känns otroligt dystert att behöva åka tillbaka till Sverige om jag får säga det själv. Har levt livet här och känt mig som någon form av prinsessa - så väl om händertagen har jag blivit.
Och har lite känt mig som en bonde också...mata grisar och gäss (som är dom mest elakaste varelserna på denna planet)...tagit hand om valpar och sett dom växa upp och komma till nya hem - och inte minst tagit hand om kusarna som finns i Arons ägo!
 
Dessutom så har det lanserats en ny app som gör hästägarlivet aningen enklare. I denna toppenapp kan man hålla ´koll på vaccineringar, skoningar, tävlingsresultat och kommande tävlingar mm... så om du har en kuse ståendes i stallet - skynda fynda Virtual Horse Passport (finns i appstore).
 
Tror visst det var allt jag hade att komma med för denna gången...
Over and out - PEACE!