CoCo

What you see isnt always what you get!

Nyttigt (nyttigare) liv - Dag 2

Kategori: Allmänt

Okej bloggen,
jag förstår knarkares abstinens efter knark nu...det är nog ungefär som jag känner efter onyttiga saker!? haha. har vart nyttig hela dagen i princip med ett litet undantag från en liten liten liten bit äpplekaka hos mormor, det var ju ändå kalas tänkte jag och unnade mig den där nedrans onyttiga biten.
Men ja ska...jag har nu lovat mig detta - för min egen skull, jag ska bli nyttig ffs!!
Kanske ska ta åt mig lite motivatioton från den alltid så sprudlande träningsglada maria ändå?! Fast känner mig mest som en elefant i en porslinsbutik när man väl tagit sig till gymmet. Kanske ska börja med att ta upp det där med Zumba framför tvn igen? Tur att ingen kan se det, ingen vacker syn kan ja lova.
Imån blir det nog heldag med världens bästa PimPim :) ska bli aaaawesome, men först blir det ut och fixa lite i den ogräsbevuxna trädgården. Å så byta hage för mina kusar igen...men först måste jag gå å leta rätt på dom försvunna stolparna som bara sjukt irriterande var som borttrollade när jag kom hem från jobbet. Mystiskt det där med stolpar som försvinner? Undra vart dom tar vägen?!

Anyways, dax att kolla på Hey Baberiba!
"ITS A PUSSYCAT"

Peace people