CoCo

What you see isnt always what you get!

Värsta tävlingen på länge...

Kategori: Allmänt

I helgen avgjordes "Nissecup" här ute på Alleby och reslutatet kan man väl säga att det var inte så rockigt. Kan inte minnas sist som det gick så åt pipan. Men Blomme skötte sig verkligen som en kung den lilla geten. Nu blir det bara att börja rida med annat bett om jag skall ha chansen att ha honom till EM:et. Får se vad som händer om det blir Blomme eller Dandy som skall åka med. Men får änna bli att börja hårdträna nu om det här skall arta sig något sådär.
Vad annars har man hittat på? Var ute själv en sväng i fredags, kanonkul! Slutade kvällen med att missa busshelvetet...igen! GAH! Jag som planerat så bra å höll stenhård koll för att inte missa sista bussen som gick 03.55, trodde jag, men det var visst 03.25 eller nåt i den stilen. Så det blev en jäkla taxi hem :( Inte ok!
Men det var iaf en trevlig kväll på stan. Var ju på Dubliners å träffade en del trevliga och en del mindre trevliga prickar där.
Men fy bubblan va trött man är efter denna helgen. Not OK! I fredags så anlände ju alla danska & norska lag som skulle delta under helgens tävlingar. Och i slutet av kvällen så hade jag verkligen lust att ta den ena å slå den andra med. Dom gnällde å höll på och sa att dom beställt mer sovplatser än vad dom gjort så det slutade med att jag hade ett danskt lag sovandes inne hos mig. Sen så var det en liten snorunge som fått tag i en sprayflaska och spray målat mitt nymålade staket i orange. UNGJÄVEL rent ut sagt. Har man inte koll på sina små snorungar får man väl sätta dom i koppel eller nåt. Sätt dom i bur. Eller ge tusan i att skaffa barn och använd kondom istället.

I lördags var ju även finalen av Eurovision song contest som så klart inte sverige kom med i för att Sveriges bidrag söööög...enligt mig! Orkade inte kolla på hela tävlingen men hörde sedan att Tysklands bidrag vunnit och för första gången så tycker jag verkligen att det var en grym låt som vann :) Gillade den skarpt då den stog ut lite från alla andra bidrag - på ett bra sätt! Enligt mig, finns säkert många som inte håller med mig.

Nu blir det till att gå å måla mitt staket och städa upp i mitt hus för det är då allt annat än rent.

Over and out
PEEEEACCE
blomme
Lill prinsen!!!