CoCo

What you see isnt always what you get!

Skitungar!

Kategori: Allmänt

Satt å körde bort till Shell i Torslanda förrut för att hämta ut ett paket.
På vägen dit så var i princip varenda busskur förstörd. Varenda ruta som gick att krossa var i 1000000 glasbitar. Jag fattar verkligen inte meningen med detta? Jag menar, hur jävla kul kan det vara att på nTrasig busskurågra sekunder förstöra en busskur så att det sedan ligger glas överallt. Skitungar säger ja bara. Blir jätte irriterad på sånt, hur upphetsande kan det vara egentligen...bara *krash krash krash*
" ja, då var den busskuren sönder - nu går vi till nästa!"
Blir så arg bara ja tänker på det...tänk hur många miljoner kronor som läggs på att sätta in nya rutor i busskurer som sedan bara kommer att förstöras igen av några äckliga små glin som inte har något vettigare att göra på kvällarna. Skaffa en riktig hobby säger jag bara!




Sen tänkte jag på en annan sak imorse när jag hängde tvätt....hehe!
Vart tar alla försvunna strumpor vägen? Detta måste ju finnas en hel värld med ensamma stumpor som tappat bort sin Strumporkompis...! Vart tar dom alla vägen?? Kanske finner dom varanda igen i ett annan stump universum...haha, vem vet?



Å på tal om stumpor...idag så skall jag vara med i direkt sänding på radio - shit pommes frites! Skall prata om SM:et på söndag, hur skall det gå? Kanske blir så nervös när jag pratar så att jag får tunghäfta...bara *hick hick hick* är det enda jag kan få fram - det hade ju vart lite pinsamt!

Men nu vet jag inte vad jag skall skriva mera än att här kommer dagens:

Dagens Ris: Alla jävla skitungar som inte har något vettigt för sig på kvällarna utan måste ut och krossa busskurer för att roa sig!
Dagens Ros: Maria Cerboni....för du är bara så go:)

Happy Halloween

Happy Halloween everybody -

Glöm inte att komma och kolla på SM i gymkhana på Göteborgs Fältrittklubb, söndag den 2 november kl.13.00

Upphop, toolbox