CoCo

What you see isnt always what you get!

Hippie Hippie Hey!

Kategori:

Precis hemkommen och upp packad från Shrewsbury. Både jag och Blomsen är hemma vilket uppenbarligen innebär att han inte blivit såld. Men i ärlighetensnamn så har han gått såååååå grymt att jag är inte ledsen för det.
Red åter igen med det fantastiska laget Berkshire - som jag är oerhört tacksam över att jag fått vara med och rida för. Bfinal blev det med endast några enstaka poäng från Afinal och trots att våran final tyvärr avslutades med en liten krash (inte i vårt lag tack och lov, men är ju alltid lika otrevligt) så vann vi iaf.
Igår kväll så var det till att damma av den gamla Lady Gaga peruken som denna gången fick vara "hippieperuk", dra på sig chafsen (stavning) och fluffvästen för att gå på maskerad. Grymt skoj och kom inte i säng förens det börjat bli ljust ute - och efter att ha haft världens fyllemunches och tuggat i mig en halv baguette och hamstrat i mig en yoghurt som tyvärr slutade med att hälften av yoghurten hamna i min säng av nån konstig anledning. Så kvällens läxa blev - inte äta yoghurt i sängen när du är påverkad av nåt som kallas alkohol.
 
Tyvärr så förla jag min kamera i början av kvällen så blev inga kort med den - däremot så la jag beslag på Julias kamera och tog sisådär 200 kort. Väntar med spänning att dessa skall komma upp på fejjan!
 
Nu blir det dock sängen - kommer vara gött mör i morgon.
 
Nattinatti mina vänner!
 
(I denna utstyrsel inledde vi morgonens heat - inte så imponerad)