CoCo

What you see isnt always what you get!

Övningskörare, man blir ju galen på dom!

Kategori: Allmänt

Det verkar som att varje vinter så försvinner alla övningskörare och deras övningskörningsskyltar i ide! Sen på våren så vaknar dom till liv igen, och då är dom tusan överallt!
Jag vet inte vad det är med mig och övningskörare alltså med tanke på att man själv vart det en gång i tiden. Men när man ser dom där irriterande gröna, eller ännu värre - dom röda övningskörningsskyltarna, så får man ju bara sådana grymma tvångstankar att man måste köra om dom.
Jag vet att det låter lite töntigt va, men jag avskyr dessa irriterande skyltar! Hade det inte vart för skylten hade det inte vart någon fara...då hade det ju bara varit en vanlig bil! Men så fort skylten kommer på så är dom irriterande.

övningskör
(En irriterande skylt)

Annars - var och tatuerade mig runt handleden förra tisdagen. Det gjorde något så sjukt ont, men det var det värt! Överväger fler tatueringar, men vet inte vad och vart! Men det kommer!

Åker till tyskland på fredag för att tävla par med Sandra och Presley. Skall bli nice! Första gången på Dandy ute :O Håll i hatten!

Anyway, thats all for now!!

muggar