CoCo

What you see isnt always what you get!

Nytt år, nya möjligheter!

Kategori: Allmänt

Japp, 2009 börjar nu lida emot sitt slut. Anser att detta året tillfört en hel del bra men även en del dåliga grejer till mitt liv.
En liten summering av 2009:
Januri - Jag blev singel...både trist och posetivt då detta gav mig en anledning att åka till England.
Februari - Scandinavium, lätt bästa veckan på hela året
Mars - Hände väl inte så mycket vad jag kan minnas
April - Bokar resa till England, det bästa jag gjort i hela mitt liv - helt klart!
Maj - Längtar till England, en del tävlingar med
Juni - HÄR BAR DET AV. Tillsammans med Julia & Dippy så åker vi med färjan ifrån Torslanda hamnen till Immingham i England. Resan var låååång och tråkig. Men det var det värt :P
Juli, augusti, september och oktober - Bästa månaderna i mitt liv. Kunde inte haft det bättre och trivdes som fisken i vattnet hos familjen Surmans.
I oktober fick jag hem Blomme oxå, kanonbra :) då det förhoppningsvis blir honom på Scandinavium
November - Alleby vinner sitt 11 SM guld :) Fick även en liten voffsing i för tidig födelsedagspresent som lyssnar till namnet "Loppan". haha! Världens knäppaste hund.
December - Skaffade mig en ny tatuering... och så var det ju det där med julen. Jag bara älskar den. Bästa tiden på året. Önskar dock bara att man kunde få lite ordentligt med snö.
Och nu, nu börjar ju nedräkningen till Scandinavium. Inte ens 2 månader kvar. Längtar så jag spricker och det är ju snart dax att börja hårdträna. För motståndet kommer bli heeelt galet bra.

Vad önskar jag nu av 2010? Vet inte riktigt faktiskt men jag anser att varje dag är en ny möjlighet och det blir helt enkelt vad man gör det till. Om man vill vara sur och grinig, fine! Men det drabbar bara sig själv innerst inne. Lite vuxenpoäng på det, haha!

Har dock gått sjuuukt mycket minus på mina vuxenpoäng det senaste. Hart vart ute och kalasat en hel del. Senast i lördags med Lunkan. För bubblan! Varför gör man sånna dumheter som att gå ut och dricka upp alla sina pengar? Hatar när det händer! Och speciellt dagen efter när man vaknar upp och tänker "Va fan hände igår egentligen?".

för övrigt....orkar inte skriva så mycket mer nu så OVER AND OUT!
PEEAACE!

tattoo

(Min nya tatuering som står för min mamma, pappa, bror och mina riktiga vänner runt om)