CoCo

What you see isnt always what you get!

En dag pa garden

Kategori: Allmänt

Idag har jag vart en riktigt bonde kan man saga....haha! Har vart med nar dom vaccinera massa kossor. Maste saga att jag foredrar att ha kossor pa langt avstand. Dom e lite opalitliga tycker jag, och ganska dumma rent ut sagt! Helt plotsligt kan dom fa varsta utbrottet och bara flyga runt och stangas som tokingar - speciellt tjurarna! Helt vilda... tack och lov for hastar. En kossa forsokte hoppa over en bom och fastnade med bomen emellan benen, klantarsle! Trodde for ett tag att man skulle bli tvungen att gora hamburgare av henne. Men det ordnade sig och hon lar nog aldrig gora om det misstaget igen!

Skall kanske med till EM:et i Frankrike, inte helt hundra an...masta ju halla igang Dandy till VM:et! Men ar lite sugen pa att aka med, blir ju visserligen nastan 2 veckor man e borta da - fundersam! 50/50 jag... far se hur det artar sig. Far ju vara supporter for engelska juniorlaget da...inget annat skulle vara accepterat, haha!

Som sagt. UK masters till helgen, skall bli nice! Skall trana som tusan ikvall...ar dock fortfarande lite orolig for upphoppen da min fot fortfarande e svullen a inte helt 100% sen Nisse Cup. Dumma fot! Men jag far helt enkelt ta smartan som en man och bara gora det helt enkelt.

Overvager aven individuella VM, alskar egentligen inte individuellt sa mycket men det hade vart kul att se hur man "star sig" jamt emot dom andra. Far lov att lana ponny har ifran om jag inte ville gora dom pa Dandy, sa far se hur det blir med den saken.

Annars sa skiner solen som tusan och har skaffat mig en grymt snygg bonnabranna, det ar ett utav dom tillfallen som man saknar poolen pa alleby maste jag saga.

Borjar kanna mig riktigt hemma har nu och hittar till och med in till stan med buss.  Forsta gangen jag skulle forsoka mig pa att aka till ett jatte shopping center som finns har med bil, var dock en spannande historia! Dit gick bra, men nar jag skulle hitta hem helt sjalv i rusnings trafik...ojojoj! Ni som vart i england innan kanske tankt pa hur @~&^$^%£$ rondeller med 30000 filer i varje rondell som det finns har. Hamna fel hur manga ganger som helst, och trodde ett tag att jag skulle komma bort och aldrig mer hitta hem. Var nara pa att borja grata...alla bara korde som tokingar och hur jag an korde, vilket som kandes vara i olika riktningar slutade det anda med att jag hamnade pa samma stalle som jag borjade.
Efter vad som kandes som evigheters evigheter hittade jag antligen tillbaka. Kommer aldrig gora om det misstaget och kora till Fosse Park i rusningstrafik igen,....

Thats all for now....over and out!

övningskör