CoCo

What you see isnt always what you get!

Laholm - Check!

Kategori: Allmänt

Japp, då var första tävlingen avklarad med ett minst sagt spännande resultat :/ Hur nu det hände. Har väl presterat bättre i mitt liv kan man säga.
Vi vann 6 grenar, kom sist 6 grenar och sen 2 & 3 varsinn gång. Hur fan gick det till? Vi red minst sagt ojämnt. Och gjorde flög som en liten vante på dandy som gick som en kung rent ut sagt. Han har nog aldrig gått så här bra någonsing....förutom när han försökte ha ihjäl mig i carton. Men det var nice.
Lite oväntat vann Ireland. Dom kom 3 poäng före oss....förbannat oxå. Ville haft täckena som var så sjuuuukt nice. Skit oxå.
På hemvägen låg vi och sov som stupade dominobrickor. haha, men lite mys och närhet har ingen dött av. Like it alot!
somnade av stenhårt igårn när vi kom hem efter tävlingen. sov som en stock och vaknade av en förbannad telefonförsäljare. Hade lust att dra telefonen i väggen. Dialect eller va fan det var - ät bajs! Ge fasen i att ringa folk så tidigt på morgonen.

Annars, kan inte fatta att veckan är slut snart :( Vill inte. Vill aldrig att denna veckan skall ta slut, aldrig aldrig aldrgi!
I måndags var det dock en minst sagt spännande välkomstmiddag. Full som en kastrull var ordet kan ja lova! Men det var niiiice.
Idag bär det av på bowling. kanonkul...sen blir det nog "Sexy party in the sauna". Haha!

Over and out
PEEEACE!ooo