CoCo

What you see isnt always what you get!

Nu var julen över :(

Kategori: Allmänt

E lite ledsen för att julen är över, älskar julen! Men egentligen är det ju ingenting speciellt om man tänker efter, man går upp, stressar iväg för att hinna åka runt och träffa släktningar - väntar på att tomten skall komma och sen - VIPPS! Så är julafton över. Men det är ändå en härlig känsla det där med julafton. Jag bara älskar det! Känner mig som ett barn på nytt, speciellt dagen innan julafton och man gör skinkan och tar in julgranen och allt sånt snajzi snajz. Å nu är det ett helt år kvar tills nästa gång. typiskt! Men först kommer ju nyår...vilket jag inte planerat någonting för faktiskt! Får se hur det blir med den saken...
Sitter och väntar på att favorit Lunkis skall ringa, hör dock inte om hon ringer med tanke på att min mobil ligger på laddning uppe i kiosken på alleby och jag sitter på kontoret...den e jobbig, haha!

Annars, träning inför Scandinavium igår, å säger bara en sak (för min egen del) KATASTROF! Håll  i hatten vad illa det gick, har nog aldrig i helaste livet ridit så illa kan ja lova alltså, shiiiiet! Klarade knappt en gren. Men det blir nog fina fisken när det blir dax för träning nästa gång. För piska upp min älg lite så att han inte är så dum i vissa grenar.
Å sen så krossade jag annies knä lite...tror att hon gillade det lite ;) haha

Sen den 20:e december vart det ju julbord....jisses! Där var det klackarna i taket alltså - så himla skoj. Har inte haft så skoj på väldigt länge....var härligt att få släppa loss lite, så var jag kung i baren!
Tror att Tim visst har en ny favvodrink som heter MISS PIGGY! Visst tim? ;)

Trollis var där oxå å trollade för oss....han avslutade med en striptease, helt galen alltså! Shiet
Ingen sexig rumpa precis
Trollis strippar

Annie rockar på scenen

Annie rockar loss på scenen - det gjorde du bra bruden :)

Miss Piggy o Lunkis

Lunkan och Miss Piggy

Men nu orkar jag inte skriva så mycket mer
så Tjingeling Badring

&

GOTT NYTT ÅR GOTT FOLK!