CoCo

What you see isnt always what you get!

Gott nytt jävla år!

Kategori:

Så här sitter man... Nyårsafton och inga direkta planer. Och egentligen gör de väl mig inte nåt vidare mycket. Kommer ju undan billigt iaf.
Dax för en liten recension av året som gått:
Januari - finns inget från denna månad som är värt att nämna.
Februari - dagarna flyger iväg och det var dax för gbg horse show. Denna gången på kusen Roxanne som jag fick låna. Vi slutade på andra plats men min egen insats var lika bra som en påse hundskit - CRAP!.
Mars - till england bar det av för att fira favorit petes födelsedag.
April - kan inte direkt säga att jag minns nåt särskillt från april så de hände nog inget kul där heller.
Maj - nedräkning till englands resa påbörjas. Och loppan får sitt fruktansvärda ep anfall men återhämtar sig tack och lov med vetskapen att hon skall medicineras för all framtid. Lilla loafi!
Juni - off we go. Jag och blomsen packar våra väskor och drar till de bästa stället på jorden! Dvs england! Här tillbringa jag flertalet månader hos min engelska familj - the Surmans!
Juli, augusti, september å oktober - vi åker land och rike runt med hästar å transport och tävlar i den sport vi älskar mest.. Nämligen gymkhana!
November - en månad man helst vill glömma.. Månaden då vi förlora våran sm pokal.. INTE OK! Men blomsen skötte sig iaf fina fisken och han gör mig åter igen grymt stolt.
December - blandade känslor är vad det står för... På alla möjliga sätt!
Hoppas nu att 2013 kommer bli ett bra år för en gångs skull då ångesten sitter uppe i halsen som en irriterande klump och skaver!!
Nedräkningen till scandinavium har ju iaf börjat å längtar så sjukt mycket efter mina underbara engelska vänner!

Tror de var allt för detta året!

Gott nytt år och hoppas de blir ett bra sådant!