CoCo

What you see isnt always what you get!

Glassgalen!

Kategori: Allmänt

Jag är fast...jag har fått en ny favorit glass, dock är den lite i största laget. Är ju mer som en måltid än som en glass....men ack va god den är. Denna lilla godingen heter Cornette Freestyle aka Bröllopsstruten. Det är så att smaklökarna dansar tango när man mumsar i sig denna goda glass i blandning av karamell, choklad och pecannötter. Himmelskt gott. Är ju nästan så att man blir religös. Kanske var det sistnämnda lite ljug men det är nästintill att man hör halleluljakören när man tuggar i sig glassen.
För er som inte testat denna än, vad väntar ni på? Ut och köp....

Har annars suttit och försökte piffa upp min blogg under dagen idag oxå...små framsteg har jag gjort iaf...men fortfarande är det ett helvete med alla dessa koder. Varför skall det behövas att krånglas till så förbaskat mycket?
Sen tänkte jag på en sak igår?!
Vad är egentligen internet? Vart tar allting vägen som man skickar ut på nätet. Det jag sitter och skriver nu kan ju någon på andra sidan jorden öppna och läsa. Hur gick det till lixsom? Jag fattar inte. Det är samma när man pratar i mobil... hemtelefon kan ja ändå acceptera för där är ju ändå en sladd som "pratet kan åka igenom". Men mobil, hur kommer det sig att man hamnar hos just den personen man vill tala med? Varför hamnar man inte hos Kalle Göransson i Jukkasjärvi istället? Kan bli grymt irriterad när jag sitter och tänker på sånt här.
Och det här med hönan och ägget? Nån som kan svara på det? Vem var det som kom först egentligen?
Nog tänkt på det.

Är grymt glad att det här förbaskade åskmolnet från Island lugnat ner sig så att alla flygplatser är öppna igen. Hade blivit galet ledsen om Euan inte hade kunnat ta sig hit till paren. Då hade han fasen fått simma sig hit.

Min dag annars har inte bestått av så mycket mer än att ta hand om Blomse Boy och gjort fint för honom. Vart ju lite huslig med och bakade en jordgubbspaj med vaniljsås också. Detta uppskattades mycket mycket av min godis/glass/kak älskande pappa som inte var sen att hugga i sig sisådär halva pajen.
Samtidigt som jag och åt en liten bit av pajen så läste jag en insändare från en läsare i GT att det här med prinsessan Madelene och Jonas har blitt en för tok stor grej. Och jag måste ju säga att jag håller helt och hållet med. Det hade tydligen vart 18-19 sidor om bara detta i GT, Aftonbladet och sådana blasker, på 2 dagar. Okej, det är "kungligheter" vi talar om här men inte är det väl så mycket värre att Jonas vart otrogen än om vem annan som helst vart otrogen. Den partnern som blir den sårade blir nog lika ledsen och arg vare sig man är kunglig eller inte. Eller kan kungligheter bli ledsnare än oss vanliga dödliga? Kanske!?

Finns nog inte så mycket mer att komma med för tillfället.. vad skall ni hitta på på Valborg? Själv blir det nog bara att sitta hemma med min lilla voffsing.

Over and out
PEEEEACEE

Dagens Ris - Ogräs, det värsta med sommaren och våren att det måste rensas när man har en trädgård.
Dagens Ros - designadinblogg.se
Dagens Låt - Roll Deep ft Jodie connor - Good times

bröllopsstruten

Sommarens Goding! - CORNETTE FREESTYLE