CoCo

What you see isnt always what you get!

Så var det äntligen löning!

Kategori: Allmänt

Gött, dagen man gått å väntat på i sisådär 3 veckor är äntligen här - LÖÖÖÖNING!  Har visserligen lovat mig själv att "nu skall ja spara". Sen hur det blir med den saken får vi se. Är ju billös nu och jag hatar det. Man blir ju helt handikappad utan bil. Och ta bussen kommer inte på fråga. Iaf inte när man skall åka och handla mat och inredning för att sedan gå den förbannade allebyvägen. Tack men nej tack, då står jag hellre över faktiskt.

Dagarna bara flyger iväg och det är nu endast 26 dagar kvar till Scandinavium veckan börjar. Och på torsdag så börjar träningarna "på riktigt"...woooho! Då blir det till att ligga i med tanke på motståndet vi kommer att ha i år. Helt galet bra.

För övrigt, skall göra en till våning på mitt hus :D eller för att vara mer exakt...jag skall göra om vinden till ett sovloft / förvaringsutrymme. Sen hur resultatet kommer blir är bara att vänta och se. Kan bli mest hur som helst.

Känner att jag har typ ingenting att skriva om just nu. Så får helt enkelt bli att jag återkommer om det uppkommer nåt kul :))

Tjing Tjong