CoCo

What you see isnt always what you get!

Lag SM på söndag

Kategori: Allmänt

Yes, på söndag är det dax för tävling igen! Svenskt Mästerskap i Lag. Tävlingen går av stapeln på Göteborgs Rishus kl. 13.00.
Tusan, tiden bara flyger iväg, tycker inte det känns som att det var längesedan det var jul och förra årets SM. Är det sant att tiden går snabbare ju äldre man blir? Iså fall - Shit! Då har man ju i princip ena foten i graven redan om tiden skall flyga förbi i den här farten. Hatar att bli gammal! Vill vara typ...18 för alltid. Det är en bra ålder. Man kan fortfarande kalla sig för barn men ändå med en fot in  i vuxenvärlden.
Får sån himla åldersnoja när man ser att gamla klasskompisar är förlovade, är sambos och har barn å grejer! Inte min grej riktigt. Va tusan, skaffar man barn e man ju fast med det -För alltid! Mycket skrämmande. Det skulle jag aldrig palla. Mina katter e alldeles tillräckligt mycket för mig.
Annars, träning ikväll :) Kanonkul, skall träna på Blomme. Så blir det träning på lördag med Dandy inför SM:et!

Händer inte så mycket annars. Vet inte riktigt vad jag vill hitta på med mitt liv. Saknar england å alla där så grymt mycket. Känner att jag bara går och väntar på att nåt bra skall poppa upp. Vet ju inte vad jag vill göra eller vad jag skall ta mig till. Önskar att livet kunde gå lätt och att man bara kunde glida med på ett bananskal. Kanske vinna några miljoner. Det skulle inte vara fel.

Har grym skrivkramp nu och känner att det här blir ett galet tråkigt inlägg.

Så over and out

PEACE
snyggve

ARON E HET!!