CoCo

What you see isnt always what you get!

Regn regn regn

Kategori: Allmänt

Äntligen skulle jag vilja säga att det regnar. Och nej! Jag är faktiskt inte ledsen över det, tycker det kan vara ganska härligt med lite regn ibland. Speciellt så att all den förbannade snön försvinner, dock ett litet minus att min gräsmatta förvandlas till en mindre fräsch swimmingpool när det regnar för mycket. Vilket som tyvärr uppskattas lite för mycket av min hund som älskar att hoppa omkring i det allra geggigaste som går att hitta. Idag tog hon och Mandy en liten sväng om uppe i skogen vilket ledde till att Loppan såg ut som en vandrande risbuske när hon kom tillbaka, eller rättare  sagt när vi fick hämtat tillbaka dom. Hennes päls kommer aldrig mer bli sig lik. Hon kommer att få se ut som en svintoboll resten av hennes liv.

annars?
Äntligen fredag vilket innebär att det kanske blir ett glas vin eller två, och kanske tillochmed lyxa till det med lite Pimms, oh yea baby! Det gillar vi mycket!
Tog en liten tur i skogen på Blomme idag tillsammans med Sara och Humpe, det var allt en trevlig liten tur och imån är det träning, vet inte riktigt vad jag tycker om det inför morgondagen! Men återkommer när jag vet.

Vart lite opepp på det mesta den senaste tiden men får se vad som händer helt enkelt. Överväger att stanna i England några månader efter EM:et. Känner att det inte är så mycket som håller mig kvar i Sverige längre desstovärre. Behöver komma bort ett tag och fundera lite på min mening här i livet.
Börjar känna mig som en gammal mormor, haha! Inte Ok!

Ne nu blir det till att gå å ta mig ett glas vitt för att sedan sätta igång och städa lite, det börjar likna ett mindre bombnedslag i mitt hus skulle jag vilja påstå.

Over and out - PEEEACCE

Dagens Ris - Loppan som stack ut i skogen så vi var tvugna att hämta henne
Dagens Ros - Ett glas vin, det är ju aldrig fel, haha!
Dagens Låt - Robbie Williams, Angels! Älskar den

xider